Ами навсякъде пишат, че не става за рециклиране понеже шарнира се затварял отпред, а не като другите и затова.Имам роднина който се занимава с рециклиране на рейки,амортисьори, шарнири и такива неща но и той каза, че не става...нямал някаква машина още и не ставало без нея нз не ги разбирам много тия неща.А къде се занимават с това да видя какво ще измисля ако трябва да им ги пращам, че 400 кинта са си 400 кинта без труда?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alfonsovieria Покажи съобщениеТози в магазина най-добре.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщениеАми навсякъде пишат, че не става за рециклиране понеже шарнира се затварял отпред, а не като другите и затова.Имам роднина който се занимава с рециклиране на рейки,амортисьори, шарнири и такива неща но и той каза, че не става...нямал някаква машина още и не ставало без нея нз не ги разбирам много тия неща.А къде се занимават с това да видя какво ще измисля ако трябва да им ги пращам, че 400 кинта са си 400 кинта без труда?
Comment
-
Имам един технически въпрос трябва да сменявам задни амортесьори ,аз съм с 2.4 Jtd 2000г. а по номенклатура и за 2.0 бензин са със същите амортесьори но за 2.5 v6 бензин са рзлични ,въпроса ми е дали ще може да монтирам от 2.5 амортесьорите комплект с пружините .
Comment
-
А 175 к.с. се влачи по кора...
Някой може ли да провери на затъмняващо се огледало кой кабел за какво служи, черния е ясен, но има още два, а трябва да свържа едно такова?1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщениеА 175 к.с. се влачи по кора...
Някой може ли да провери на затъмняващо се огледало кой кабел за какво служи, черния е ясен, но има още два, а трябва да свържа едно такова?Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Добре, на 166 не и ли работи огледалото само, когато е с пуснати светлини? Дори на 164 работи само, когато са пуснати светлините. Няма логика изобщо да е включено през останалото време. Също не трябва да работи на задна скорост. Ако са го свързали на контакт да работи постоянно нямам думи.1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
Comment